ASP.NET Project Templates
Home

ASP.NET Project Templates

ASP.NET Project Templates

ASP.NET MVC biedt verschillende project templates, elk gericht op een ander scenario.

Empty
De Empty template creëert een lege ASP.NET MVC applicatie met de juiste mappenstructuur die verwijst naar de ASP.NET MVC bevat assemblages en naar enkele JavaScript-bibliotheken die je waarschijnlijk tijdens de ontwikkeling van je project zal gebruiken. De template bevat ook een standaard view lay-out en genereert een Global.asax bestand die de standaard configuratiecode bevat voor de meeste ASP.NET MVC.

ASP.NET Templates dialoogvenster
ASP.NET Templates dialoogvenster

MVC
De MVC template breidt de Empty sjabloon uit met een eenvoudige standaard controller (HomeController), een AccountController met al de logica die nodig is om gebruikers te registreren en aan te melden op de website, en standaard views voor beide controllers.

Web API
De Web API template is nog een andere variant van de internettoepassing sjabloon die een vooraf geconfigureerde Web API controller omvat. Web API is het nieuwe lichtgewicht, RESTful HTTP web services framework dat heel mooi samengeet met ASP.NET MVC.
Web API is een geweldige keuze voor het maken van data diensten die door AJAX-enabled applicaties geconsumeerd kunnen worden. Hoofdstuk ???? behandelt deze nieuwe API in detail.

JI
2016-11-06 16:58:09